Design a site like this with WordPress.com
Get started

Mensen helpen zichzelf te helpen!

Hallo wereld, mijn naam is Michael Weber. Ik ben 50 jaar jong, woon 5 jaar in Nederland en ben wat bekend staat als een IT-nomade. Of liever: dakloos. Het enige verschil met andere daklozen is dat ik in de natuur slaap en niet in de stad. Ik gebruik daklozenfaciliteiten om te douchen en om te kleden. En daar ontmoet ik alle andere daklozen. Het doet me verdriet om te zien dat de meesten van hen niet eens de basisbehoeften hebben om te overleven. En de voorzieningen kunnen niet altijd alles bieden wat dringend nodig is. Uit eigen ervaring wil ik daklozen in ieder geval met goede handschoenen en weerbestendige schoenen helpen. Ze rennen meestal veel en zijn altijd buiten. Het weer in Nederland is in de winter erg koud en vochtig. Ik heb zelf altijd slechte schoenen en handschoenen gehad en weet hoe het is om het koud te hebben.

Veel daklozen proberen iets te doen om zichzelf te helpen. Ik wil ze helpen!

Als? Lokaal met donaties!

Ik verkoop het Straatnieuws in Utrecht. Er is een link voor aankopen en donaties. Onder deze link, hieronder kun je allemaal doneren en natuurlijk ook Straatnieuws kopen. Een keer per week, op woensdag, komt het geld naar mij toe. Dan ga ik boodschappen doen en breng ik die rechtstreeks naar de daklozen in de voorzieningen. Als er momenteel geen behoefte is, krijgt de faciliteit de dingen en geeft ze aan de daklozen als iemand iets nodig heeft. Ik denk dat handschoenen een goed begin zijn. Als hopelijk genoeg geld bij elkaar komt en iedereen handschoenen heeft, wil ik graag helpen met schoenen, dat kost ook tijd omdat je samen moet gaan winkelen. Schoenen moeten worden gepast voordat u ze koopt.

De eerste faciliteit die ik ondersteun is Leger des Heils in Utrecht, omdat ik daar ook geholpen ben. In de toekomst zal ik meer faciliteiten van verschillende organisaties sponsoren. Zodat alles gelijk verdeeld wordt en niemand iets mist.

Bij voorbaat dank en liefde, uw Michael Weber.

https://www.straatnieuws.nl/michael

Michael Weber in Utrecht

Published by III.P2.BLOG

Michael Weber - Researcher Founder of III.P2 Artificial Intelligence & Computer science, Google Developer, W3C, Web Development, Web Design, OnlineShop Design, SEO, Apps, WordPress, WooCommerce, GitHub, AMP, HTML, CSS, PHP, JAVASCRIPT, Photography, Design, Content, Video and More. vvv.code.blog Code For The Future

%d bloggers like this: